بلاگ

پایان نامه با موضوع خصوصیات حسی

دانلود پایان نامه

لینک دانلود این پایان نامه ها (پایان نامه با موضوع خصوصیات حسی)

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی عنوان : بررسی اثرکربوکسی متیل سلولز و بتا گلوکان بر خصوصیات حسی و شیمیایی ناگت میگویفراسودمند

پایان نامه: بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و مطالعه اثر کیفیت گلوتن آرد در بافت آن

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی کشاورزی،علوم وصنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان : بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و مطالعه اثر کیفیت گلوتن آرد در بافت آن دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم وصنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی […]

پایان نامه ارشد: بررسی اثر جاشیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی عنوان : بررسی اثر جاشیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک

دانلود پایان نامه ارشد:بررسی اثر جاشیر بر خصوصیات فیزیک وشیمیایی و ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک

زمینه: گیاه جاشیر در مناطق سردسیر و کوهستانی استان فارس( سپیدان و ..) می روید و در بهار چیده می شود و از آن در تهیه ماست جاشیر (غذای سنتی) استفاده می کنند. کربوهیدرا ت های غیر قابل هضم (فیبر) موجود در برگ های این گیاه ممکن است بتواند به عنوان پری بیوتیک در ماست پروبیوتیک ایفای نقش نماید.
هدف: بررسی اثر جاشیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک.
روش: ابتدا 15 کیلوگرم شیر5/1 درصد چربی، پاستوریزه و هموژنیزه را در دمای 95 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه حرارت داده سپس تا 40 درجه سانتی گراد خنک نمودیم و از هر مایه کشت آغازگر (باکتری های سنتی ماست (YC-X11) و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ((L.Casei 431 DVS) به اندازه 1 درصد وزنی/وزنی به شیر به عنوان استارتر افزوده شد. سپس گرمخانه گذاری نمونه ها تا رسیدن به 8/4=pH در دمای 37 درجه سانتیگراد انجام شد. ماست های تولید شده تا رسیدن به قوام و بافت مناسب درون یخچال نگهداری شدند. سپس مقادیر 10، 20 و 30 گرم از جاشیر آماده شده به ترتیب به 90، 80 و 70 گرم ماست پروبیوتیک افزوده شد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ویژگی های حسی و میزان زنده مانی باکتری های پروبیوتیک نمونه ها ( سه نمونه حاوی جاشیر و یک نمونه شاهد بدون جاشیر) طی مدت 21 روز نگهداری در دمای یخچال در روزهای 1، 7، 14و 21 پس از تولید و در سه تکرار بررسی شد.
یافته ها : اسیدیته نمونه های ماست نسبت به ماست کنترل طی دوران نگهداری اختلاف قابل توجهی نداشت. میزان آب اندازی نمونه های ماست نسبت به ماست کنترل در روزهای 1، 7، 14 و 21 تفاوت قابل ملاحظه ای داشت (p=0.000). نمره ویژگی های حسی شامل طعم، بو، آب انداختن و رنگ نمونه های ماست پروبیوتیک نسبت به ماست معمولی طی دوره نگهداری بجز نمره احساس دهانی تفاوت قابل ملاحضه ای نداشتند. تعداد باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (log CFU/ml) در نمونه های ماست حاوی جاشیر نسبت به ماست کنترل در روز اول (p=0.009)، هفتم (p=0.040) چهاردهم (p=0.000) و بیست و یکم (p=0.000) تفاوت قابل ملاحظه داشت.
نتیجه گیری : بطور کلی می توان نتیجه گرفت که استفاده از جاشیر در ماست پروبیوتیک 20 درصد بوده است. جاشیر باعث نگهداشتن اسیدیته در محدوده مناسب برای بقاء پروبیوتیک شد و میزان آب اندازی را کاهش داد و به دلیل داشتن مواد مغذی و فیبر، باعث افزایش مدت زمان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی در محدوده تعیین شده (CFU/ml log106) طی مدت نگهداری شده و این محصول را می توان بعنوان ماست پروبیوتیک معرفی نمود .
کلید واژه ها: جاشیر، فیزیکوشیمیایی، ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک

پایان نامه رشته کشاورزی : بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی – رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی با عنوان :  بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی – رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

پایان نامه تاثیر خصوصیات شخصی  و سازمانی در بی تفاوتی در دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی

 متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی  واحد نراق دانشکده مدیریت پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A ) گرایش : مدیریت دولتی عنوان : تاثیر خصوصیات شخصی  و سازمانی در بی تفاوتی در دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی (مطالعه موردی دانشگاه کاشان) پاییز93 (در فایل دانلودی […]

پایان نامه تاثیر بازاریابی حسی بر جذب مشتری در صنعت هتل و رستوران

 متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت دانشگاه پیام نور دانشکده مدیریت و حسابداری  مرکز تهران- ری پایان نامه برای دریافت مدرک کارشناسی ارشد رشته مدیریت  بازرگانی(گرایش بازاریابی) عنوان: تاثیر بازاریابی حسی بر جذب مشتری در صنعت هتل و رستوران   فروردین 94 (در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود است) […]

پایا ن نامه تاثیر بازاریابی حسی بر جذب مشتری در صنعت هتل و رستوران

 متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت  دانشگاه پیام نور دانشکده مدیریت و حسابداری  مرکز تهران- ری پایان نامه برای دریافت مدرک کارشناسی ارشد رشته مدیریت  بازرگانی(گرایش بازاریابی) عنوان: تاثیر بازاریابی حسی بر جذب مشتری در صنعت هتل و رستوران   فروردین 94 (در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود است) […]

دانلود پایان نامه دکتری: بررسی روش بی­ حسی ناحیه ­ای داخل استخوانی در سگ

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : دامپزشکی عنوان : بررسی روش بی­ حسی ناحیه ­ای داخل استخوانی در سگ

پایان نامه ارشد: خصوصیات اکولوژیکی و فیتوشیمیایی دو گونه مرزه بختیاری و مرزه کلاری

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مهندسی کشاورزی باغبانی گرایش : فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی و عطری عنوان : خصوصیات اکولوژیکی و فیتوشیمیایی دو گونه مرزه بختیاری و مرزه کلاری

پایان نامه ارشد: بررسی اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر خصوصیات رشدی و عملکرد لوبیا معمولی در منطقه لنگرود

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: زراعت عنوان : بررسی اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر خصوصیات رشدی و عملکرد لوبیا معمولی در منطقه لنگرود دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت پایان نامه درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی  گرایش: زراعت عنوان: بررسی اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر […]

پایان نامه : بررسی سبک­شناختی اشعار سه تن از شاعران شرق گیلان (بیژن نجدی، محمّد حسین مهدوی(م.مؤیّد)، فرامرز محمّدی پور)

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : زبان و ادبیات فارسی عنوان : بررسی سبک­شناختی اشعار سه تن از شاعران  شرق گیلان (بیژن نجدی، محمّد حسین مهدوی(م.مؤیّد)، فرامرز محمّدی پور)

پایان نامه ارشد:بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : کشاورزی گرایش :میکروبیولوژی مواد غذایی عنوان : بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی

دانلود پایان نامه:بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :علوم و صنایع غذایی گرایش :میکروبیولوژی مواد غذایی عنوان : بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی

دانلود پایان نامه ارشد : تاثیر ارتفاع روی خصوصیات مورفولوژیکی و برخی مواد ثانویه گیاه گزنه (Urtica dioica)

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی – باغبانی گرایش : گیاهان دارویی عنوان :  تاثیر ارتفاع روی خصوصیات مورفولوژیکی و برخی مواد ثانویه گیاه گزنه (Urtica dioica)

پایان نامه ارشد: تاثیر ارتفاع روی خصوصیات مورفولوژیکی و برخی مواد ثانویه گیاه گزنه در استان‌های مازندران و گلستان

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم باغبانی گرایش : گیاهان دارویی، ادویه ­ای و نوشابه­ ای عنوان : تاثیر ارتفاع روی خصوصیات مورفولوژیکی و برخی مواد ثانویه گیاه گزنه (Urtica dioica) در استان‌های مازندران و گلستان

دانلود پایان نامه ارشد:تأثیر میکوریزا و اسید هیومیک بر روی برخی خصوصیات گیاه دارویی مرزه در سطوح مختلف کود اوره

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش:زراعت عنوان:تأثیر میکوریزا و اسید هیومیک بر روی برخی خصوصیات گیاه دارویی مرزه در سطوح مختلف کود اوره

دانلود پایان نامه ارشد : بررسی خصوصیات بیولوژیکی و مولکولی جدایه­ های ایرانی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش : بیماری­ شناسی گیاهی عنوان : بررسی خصوصیات بیولوژیکی و مولکولی جدایه­ های ایرانی

دانلود پایان نامه ارشد :بررسی اثر سطوح مختلف دور آبیاری و پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی لوبیا

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی  گرایش : زراعت عنوان : بررسی اثر سطوح مختلف دور آبیاری و پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی لوبیا

پایان نامه ارشد رشته داروسازی: فرمولاسیون قرص سریع باز شونده دهانی آملودیپین 5 میلی‌گرم و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته دکتری داروسازی عنوان : فرمولاسیون قرص سریع باز شونده دهانی آملودیپین 5 میلی‌گرم و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

پایان نامه ارشد رشته صنایع : بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان : بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثر کود نانوپتاس بر خصوصیات مورفولوژیکی دو رقم نرگسTazetta وJanquilla

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش محصولات باغی با عنوان : بررسی اثر کود نانوپتاس بر خصوصیات مورفولوژیکی دو رقم نرگسTazetta وJanquilla در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی :بررسی اثر جایگزینی شهد عسلی خرما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب فیبردار

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش تکنولوژی مواد غذایی با عنوان : بررسی اثر جایگزینی شهد عسلی خرما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب فیبردار در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : تاثیر گیاه آویشن بر خصوصیات شیمیایی سوسیس در طول دوره انبارداری

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش علوم صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی با عنوان : تاثیر گیاه آویشن بر خصوصیات شیمیایی سوسیس در طول دوره انبارداری در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

دانلود پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثرات اسانس نعناع کوهی بر خصوصیات ماست

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی با عنوان : بررسی اثرات اسانس نعناع کوهی بر خصوصیات ماست در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثرات انواع مختلف اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی پسته

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش تولیدات گیاهی- تولیدات باغی با عنوان : بررسی اثرات انواع مختلف اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی پسته در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : اثر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز روی خواص حسی و شیمیایی ماست

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش  علوم و صنایع غذایی با عنوان :  اثر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز روی خواص حسی و شیمیایی ماست در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : اثر اسید جیبرلیک، حلقه­ برداری، برخصوصیات میوه انگور رقم عسکری

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش تولیدات گیاهی – باغبانی با عنوان :  اثر اسید جیبرلیک، حلقه­ برداری، برخصوصیات میوه انگور رقم عسکری در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی: بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه ازگیل

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش  علوم و صنایع غذایی با عنوان : بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه ازگیل در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

نوشته های مشابه

بستن