پایان نامه با موضوع بررسی ویژگی های پوشک کامل کودک در تولیدات داخلی و خارجی

دانلود پایان نامه

چکیده

استاندارد ” پوشک بچه – ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و روش های آزمون ” برای نخستین بار در سال 1363 تدوین شد. این استاندارد بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون های مربوط برای دومین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در دویست و چهل و یکمین اجلاس کمیته ملی استاندارد پوشاک و فراورده های نساجی و الیاف مورخ 19/12/1387 تصویب شد.اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده سه قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ، مصوب بهمن ماه 1371 ، به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود.

برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمیته صنایع ، علوم و خدمات استانداردهای ملی ایران در مواقع لزوم تجدید نظر خواهد شد و هر پیشنهادی که برای اصلاح و تکمیل این استاندارد ارائه شود ، هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت . بنابراین باید همواره از اخرین تجدید نظر استانداردهای ملی استفاده کرد .

این استاندارد جایگزین استاندارد ملی ایران شماره 2528 سال 1381 است.

منابع و ماخذی که برای تهیه این استاندارد مورد استفاده قرار گرفته به شرح زیر است:

1- تجارب کارشناسان داخلی

2 – BSEN 868-2:1999 Packaging materials and systems for medical devices, which are to be sterilized, sterilization wrap, requirements and test methods.

هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها ، نمونه برداری ، روشهای ازمون ، بسته بندی و نشانه گذاری پوشک بچه در اندازه های کوچک و بزرگ می باشد .

دامنه کاربرد : این استاندارد در مورد ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و روش های ازمون پوشک بچه اماده عرضه به بازار مصرف کاربرد دارد و این استاندارد شامل ویژگیهای میکروبیولوژی پوشک بچه نمی گردد.

اصلاحات و تعاریف:

در این استاندارد اصلاحات و تعاریف زیر به کار می رود:

  • بهر ( پارتی )

به مجموعه ای از کالا گفته میشود که دارای ابعاد ، ساختمان ، نوع و اندازه و مواد اولیه مصرفی یکسان بوده و دارای خواص فیزیکی و شیمیایی و وضعیت ظاهری مشابه میباشند .

  • تیشو

در این استاندارد به دستمال کاغذی سبک مورد مصرف در تولید پوشک بچه تیشو گفته میشود.

  • مواد جاذب

به مجموع لایه میانی و توده جاذب ، مواد جاذب گفته می شود.

  • رطوبت موجود

درصد رطوبت جذب شده توسط کالای خشک نسبت به جرم ازمونه میباشد.

برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید

این نوشته در مقالات ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *