مقالات

این، برای، خواب، امگا?، کنید

دانلود پایان نامه

افرادی که در معرض دی‌اکسیدنیتروژن و ذرات معلق ?/? میکرون (? نمونه‌ از آلاینده‌های هوا) هستند کیفیت خواب پایین‌تری دارند.
هرچند مشخص نیست این نتایج ناشی از تأثیر مستقیم آلودگی هوا بر خواب است یا ایجاد عوارض جانبی آن مانند تحت‌تأثیر قرار دادن بینی، گلو و سینوس‌ها، اما به گفته‌ی اسکات ویچنتال (Scott Weichenthal) استاد دانشگاه مک‌گیل کانادا «هرروزه شواهد جدیدی مبنی بر اثرگذاری آلودگی هوا بر بدن انسان یافت می‌شود!» درعین‌حال آن‌طور که روی هریسون (Roy Harrison) استاد دانشگاه بیرمنگام می‌گوید «هرچند رابطه‌ی مستقیم آلودگی هوا و خواب مسئله‌ی موردانتظاری نبود اما تأثیر دی‌اکسیدنیتروژن بر برخی عملکردهای فیزیکی و بیوشیمیایی بدن در پژوهش‌های مختلف نشان داده شده است.»
این آلاینده‌ها در داخل منازل نیز وجود دارند. مطالعات آژانس حفاظت از محیط زیست نشان داده‌اند که هوای داخل منازل ممکن است حتی ? برابر آلوده‌تر از فضای بیرون باشد. استفاده از دستگاه تصفیه هوا و پرورش برخی گیاهان تا حدودی این اثرات مخرب را کاهش و کیفیت خواب را افزایش دهد.
?. تغییر عادت‌ها
حفظ عادت هرروزه و انجام کارهایی ثابت پیش از خواب به حفظ بهداشت خواب کمک می‌کند. مسواک‌زدن، شستن صورت، آماده‌کردن لباس‌های روز بعد و مانند آن وقتی تبدیل به عادت بشود، به مغز پیام می‌دهد که زمان خواب نزدیک است.
بر هم زدن این عادت و حذف این کارها یا انجام آنها خارج از قاعده و زمان همیشگی، فرایند ذهنی انسان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. آن‌طور که دکتر گراندنر می‌گوید «اگر پیش از خواب روالی پیوسته و همیشگی نداشته باشید، مغزتان تازمانی‌که به تخت‌خواب می‌روید و چراغ‌ها را خاموش می‌کنید، متوجه نمی‌شود که وقت خواب است.» اگر کمی پیش‌ از خواب طبق روال همیشگی‌تان رفتار کنید، خیلی زودتر به‌خواب می‌روید.
علاوه بر عوامل گفته شده به‌طورکلی بهتر است پیش‌از خواب از برخی کارها خودداری کنید:
قهوه، چای و دیگر خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های کافئین‌دار را مصرف نکنید.
کارهای خیلی هیجان‌انگیز و محرک انجام ندهید.
دست از چک‌کردن ایمیل‌های کاری بردارید.
غذاهای چرب یا پرادویه نخورید.
ورزش‌های سنگین نکنید.
از نوشیدن زیاد مایعات در ساعت‌های نزدیک به زمان خواب خودداری کنید.
از محیط خواب و دمای آن هم غافل نشوید، به‌ویژه که خواب رِم (REM) که یکی از مهم‌ترین مراحل چرخه‌ی خواب است، خیلی نسبت به‌ دما حساس است. در طول روز هم از چرت‌های طولانی خودداری کنید؛ وقتی عصرها ? ساعت می‌خوابید معلوم است شب باید با بالش و پتو کلنجار بروید تا خواب به چشم‌تان بیاید.



مدیران شرکت‌ها می‌توانند با ارائه‌ی بازخوردهای سازنده و مفید به کارمندان‌شان، بازدهی کسب‌و‌کاری را که شبانه‌روز برای موفقیتش تلاش می‌کنند، بهبود ببخشند. اما اینکه نقاط قوت و ضعف هر کارمندی را چگونه بیان کنید که ثمربخش باشد، از اهمیت بسزایی برخوردار است. انتقادات سازنده‌ای که در قالب عبارات و جمله‌بندی‌های نسنجیده عنوان شوند، کارساز نخواهند بود. به عبارت دیگر، از یک مدیر توانا انتظار می‌رود در شیوه‌ی بیان انتقاداتش هوشمندانه عمل کند. در این مقاله قصد داریم ? عبارتی را معرفی کنیم که هرگز نباید به کارمندانتان بگویید، چرا که بیان این عبارات در انتقاد از کارمندان می‌تواند نتیجه‌ی معکوس داشته باشد.
می‌توانید به جای خواندن این متن ویدیوی زیر را نیز ببینید.
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.
?. «کارت خیلی عالیه، اما…»
چیزی که کارمندتان می‌شنود از «اما» به بعد است
حتی وقتی قصد دارید از عملکرد کارمندتان اِشکالات سازنده بگیرید، هرگز نباید انتقادی را که دارید بلافاصله بعد از جملات تشویق‌آمیزی که نثارش کرده‌اید، بیان کنید. اگر انتقادات‌تان را به تعریف و تمجیدهای دلپذیری که در ابتدای صحبت‌تان عنوان کردید بچسبانید، بعید است تعریف و تمجیدهای‌تان به چشم بیایند. وقتی نقاط قوت و ضعف کارمندتان را یکجا و بدون تفکیک از یکدیگر بیان کنید، چیزی که شنیده می‌شود فقط قسمت انتقادات است. تعریف و تمجید از نقاط قوت هر فردی، تیزی انتقادی را که قرار است در ادامه‌ی صحبت‌های‌تان مطرح کنید می‌گیرد، اما خیلی مهم است که نقاط قوت و ضعف را چه زمانی خاطرنشان می‌کنید. اگر به نقاط قوت و ضعف کارمندتان جداگانه بپردازید، می‌توانید مطمئن باشید که قسمت تعریف و تمجیدهای صحبت‌تان نادیده گرفته نخواهد شد. کارمندی که بداند موفقیت‌هایش را مورد توجه قرار می‌دهید، تشویق می‌شود به عملکرد مثبتش ادامه دهد.
________________________________________
: بیل گیتس چگونه به اسطوره‌ رهبری تبدیل شد؟
________________________________________
?. «اگه یه ذره از فلانی یاد بگیری عالی می‌شه.»
چیزی که کارمندتان می‌شنود: «فلانی از تو خیلی بهتر کار می‌کنه.»
با هر کارمندی که صحبت می‌کنید نباید کارمند دیگری را غیر از خودِ فردی که طرف صحبت‌تان است، وارد بحث کنید. وقتی پای سایر کارمندانتان را وسط بکشید، ممکن است صحبتی که می‌کنید تأثیر منفی بگذارد. پس نقاط ضعف و حتی نقاط قوت یک کارمند را با کارمندان دیگر مقایسه نکنید. کارمندی که احساس کند با کارمندان دیگر مقایسه می‌شود، همکارانش را به چشم رقیب خواهد دید. این وضعیت موجب افزایش تنش در محیط کار و کاهش روحیه‌ی کار تیمی خواهد شد. پس به جای اینکه کارمندانتان را در معرض مقایسه با یکدیگر قرار دهید، عملکرد هر کارمند را در مقایسه با اهداف و ارزش‌های خودِ شرکت ارزیابی کنید.
________________________________________
: چگونه سبک مدیریت و محیط کارمان را جذاب‌تر کنیم
________________________________________
?. «خوشبختانه شرکت به زودی می‌تونه توی دوره‌ی آموزشی‌ای که قولش رو داده بودیم، ثبت‌نامت کنه.»
چیزی که کارمندتان می‌شنود: «از همین هفته‌ی دیگه کلاسام شروع می‌شه.»
واژه‌هایی از جمله «خوشبختانه» و «به زودی» در ردیف واژه‌هایی قرار دارند که ممکن است تصورات غلط ایجاد کنند. پس برای اینکه سوءِبرداشت ایجاد نشود، هیچ وعده‌ای را تا زمانی که هنوز تا مرحله‌ی اجرا فاصله‌ی زیادی دارد، در جمع کارمندان شرکت مطرح نکنید. اگر وعده‌ای بدهید که بعدا به هر دلیلی اجرایی نشود، در واقع به اعتبار شرکت خدشه وارد کرده‌اید. به جای اینکه به کارمندانتان وعده‌هایی بدهید که معلوم نیست بتوانید عملی کنید، از آنها درباره‌ی انتظاراتی که از آینده‌ی شغلی خود دارند بپرسید و سعی کنید در جهت تحقق انتظارات‌شان حرکت کنید.
________________________________________
: ? روش رهبران موفق برای ایجاد انگیزه در کارمندان
________________________________________
?. «خودت فکر می‌کنی عملکردت چطوره؟»
چیزی که کارمندتان می‌شنود: «من که می‌دونم عملکردت چطوریه، اما می‌خوام ببینم خودت چقدر حواست هست.»
هرگز از کارمندتان درخواست نکنید که شخصاً درباره‌ی کیفیت عملکردش صحبت کند. کارمندی که مجبور شود خودش کیفیت عملکردش را ارزیابی کند، ممکن است سؤال‌تان را صادقانه جواب ندهد. شاید کارمندتان به شخصه باور داشته باشد که عملکردش در پروژه‌ی اخیر شرکت حیرت‌انگیز بوده است، اما به هر دلیلی دوست ندارد خودش از خودش تعریف کند و به موفقیت‌هایش اشاره‌ی مستقیم داشته باشد. پس این سؤال را که «خودت عملکردت رو چطور ارزیابی می‌کنی؟» به کلی کنار بگذارید. در عوض، خودتان درباره‌ی کیفیت عملکرد کارمندانتان صحبت کنید و بحث را پیش ببرید.
________________________________________
: حقوق و مزایا برای کارمندان‌ در شرکت‌های بزرگ چگونه است؟
________________________________________
?. «خطاهایی رو که داشتی نادیده می‌گیرم چون…»
چیزی که کارمندتان می‌شنود: «اگه یه کارمند دیگه جای تو بود، حتما اخراجش می‌کردم.»
بازخوردهایی که در نتیجه‌ی ارزیابی عملکرد کارمندانتان ارائه می‌دهید، باید سازنده و گره‌گشا باشند. وقتی عملکرد کارمندانتان را ارزیابی می‌کنید (ارزیابی رسمی یا غیررسمی)، نباید به فکر هشدار دادن و اِعمال سخت‌گیری باشید، بلکه ببینید هر کارمند در چه مهارت‌هایی ضعیف است و جای بهتر شدن دارد. سپس برنامه‌ای ترتیب دهید که کارمندانتان بتوانند مهارت‌های خود را تقویت کنند.
در مجموع، از بیان هر عبارتی که ممکن است از سوی کارمندانتان به اشتباه تعبیر شود بپرهیزید. در عوض سعی کنید انتقادات‌تان را به شکلی سازنده و تأثیرگذار مطرح کنید و به دنبال راهکارهایی باشید تا کارمندانتان بتوانند نقاط ضعف خود را بهبود ببخشند و در ارزیابی‌های بعدی امتیاز مطلوب‌تری کسب کنند.
برگرفته از: entrepreneur.com

این کتاب پرطرفدار را از دست ندهید
کتاب الکترونیکی

کتاب الکترونیکی برگزاری جلسات موثر به روش اساتید هاروارد
جلسات کاری را تبدیل به ابزار موفقیت خود کنید

8000تومان



یکی از ساده‌ترین راه‌های محقق شدن رویای کاهش وزن، افزایش سوخت‌وساز بدن از طریق مصرف مواد غذایی است. نوشیدن چای سبز و استفاده از غذاهای بسیار تند از جمله‌ی این مواد هستند که به چربی‌سوزی در بدن کمک می‌کنند. راه‌های طبیعی بسیاری نیز وجود دارد که شما را در مسیر صحیح کاهش وزن قرار می‌دهد. اما در این مقاله قصد داریم ? ماده‌ی غذایی را معرفی کنیم که با کاهش سوخت‌وساز در بدن، فرآیند چربی‌سوزی را کند می‌کنند و در نهایت منجر به چاقی و افزایش وزن می‌شوند.

آرد سفید

لیزا ماسکوویتز (Lisa Moskovitz) موسس گروه تغذیه‌ی نیویورک (New York Nutrition Group) در این باره توضیح می‌دهد: «آرد سفید که در تولید نان سفید و پاستا به کار می‌رود، در واقع گندم فرآوری شده است که تمام خواص آن اعم از فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها از بین رفته‌اند. این موادغذایی با طعم و ظاهر خوب، ارزش غذایی بسیار پایینی دارند. وجود فیبر در مواد غذایی گوارش را کُند و احساس سیری را طولانی می‌کند اما چون میزان فیبر در آرد‌ سفید بسیار اندک است، ساختار آن سریع‌تر از گندم کامل در بدن شکسته شده و به راحتی هضم می‌شود.»؛ خانم تانیا زاکربرات ( Tanya Zuckerbrot) مدیرعامل موسسه‌ی اف-فاکتور (F-Factor) در شهر نیویورک در این زمینه توضیح می‌دهد: «در غذاهایی که به راحتی هضم می‌شوند، لازم نیست بدن کالری بیشتری برای گوارش بسوزاند در نتیجه‌، سوخت‌و‌ساز بدن در پایین‌ترین حالت ممکن قرار می‌گیرد. غذاهای حاوی فیبر مانند نان گندم کامل دارای فیبر غیرقابل هضم هستند در نتیجه بدن برای شکستن ساختار آنها نیاز به سوزاندن کالری بیشتری دارد»
گوشت گاو پرورشی

به گفته‌ی خانم زاکربرات: «میزان آنتی‌بیوتیک‌ها در گوشت گاوهای پرورشی بیشتر از گاوهای علف‌خوار است. سالیان سال ما از اثرات زیان‌آور این آنتی‌بیوتیک‌ها بر روی سلامتی خود بی‌خبر بودیم.» نتایج پژوهشی که در سال ???? در مجله‌ی تازه‌های بهداشت عمومی (Frontier in Public Health) به چاپ رسید نشان می‌دهد آنتی‌بیوتیک‌هایی که در گاوهای پرورشی استفاده می‌شود، برای باکتری‌های موجود در روده مضر است. تغییر در این باکتری‌ها بر گوارش اثر منفی می‌گذارد و باعث افزایش وزن می‌شود. به عبارت ساده‌تر، آنتی‌بیوتیک موجود در گوشت باعث چاقی می‌شود.» برای رفع این مشکل از گوشت دام علف‌خوار استفاده کنید.

سیب غیراُرگانیک

با اینکه مصرف روزانه‌ی سیب یکی از توصیه‌های متداول پزشکی برای حفظ سلامتی است اما نتیجه‌ی پژوهشی که در مجله‌ی چشم‌انداز بهداشت محیط (Enviromental Health Perspectives) چاپ شد نشان می‌دهد نوع خاصی از قارچ‌کش‌ها که در کاشت میوه‌ها و سبزیجات به کار می‌رود باعث افزایش وزن در موش‌ها می‌شود، محققان براین باورند که این افزایش وزن در انسان هم اتفاق می‌افتد. یعنی زمانی که برای حفظ سلامتی میوه می‌خوریم، در واقع در روند کاهش وزن خود اختلال ایجاد می‌کنیم. به توصیه‌ی خانم زاکربرات: «لیستی از ?? میوه و سبزیجاتی تهیه شده است که در کاشت آن‌ها مقادیر زیادی آفت‌کش استفاده می‌شود. سیب در این لیست تقریبا در صدر قرار دارد. برای اینکه کمتر در معرض آفت‌کش‌ها قرار بگیرید، از میوه‌ها و سبزیجات ارگانیک استفاده کنید» برای از بین بردن اثر آفت‌کش‌ها و باکتری‌های مضر، تمام میوه‌ها و سبزیجات را قبل از مصرف بشویید.
اسیدچرب امگا?

تبلیغات

حتما از فواید اسیدهای‌چرب امگا? باخبرید. در میان مواد غذایی تخم چیا، گردو، ماهی قزل‌آلای وحشی، و زرده‌ی تخم‌مرغ سرشار از امگا? هستند. اما تفاوت این ماده با اسید چرب امگا? در چیست؟
اسیدچرب امگا? در کاهش سوخت‌و‌ساز بدن نقش دارد و در موادغذایی‌ای مانند کره، ران مرغ و شیرینی کوکی یافت می‌شود. به گفته‌ی خانم زاکربرات: «در رژیم‌ غذایی آمریکایی‌ها، نسبت امگا? و امگا? دارای تعادل بوده است اما امروزه به دلیل فرآوری زیاد مواد غذایی، رژیم‌های‌ غذایی سرشار از روغن‌های نباتی و چربی‌های اشباع‌ هستند و این مواد حاوی مقادیر زیادی امگا? می‌باشند. اسید چرب امگا? در بدن ایجاد التهاب می‌کند و مصرف آن موجب چاقی می‌شود. آزمایش‌هایی که بر روی انسان و حیوان صورت گرفته است نشان می‌دهد مصرف زیاد اسید چرب امگا? و نسبت زیاد امگا? به امگا? با چاقی در ارتباط است. حال آنکه مصرف زیاد امگا? خطر ابتلا به چاقی را کاهش می‌دهد. نتایج این پژوهش در مجله مواد مغذی (Nutrients) به چاپ رسیده است. همچنین امگا? مقاومت به انسولین را بالا می‌برد. مقاومت به انسولین به این معنا است که کربوهیدرات‌های مصرفی در بدن تبدیل به چربی می‌شوند.
نوشیدنی‌های گاز دار

شربت ذرت حاوی مقادیر زیادی فروکتوز است. این شیرین‌کننده در تولید بسیاری از غذاهای فرآوری‌شده و نوشابه‌های غیرالکلی به کار می‌رود. مصرف این ماده «سندروم متابولیک» را ایجاد می‌کند و از عوامل ابتلا به دیابت، بیمای‌های قلبی و سکته‌ی مغزی است. این شیرین‌کننده ماده‌ای ارزان و البته مضر است. گفته می‌شود که اثر مخرب فروکتوز از شکر بیشتر می‌باشد. پژوهشی که در مجله‌ی آمریکایی تغذیه‌ی بالینی (American Journal of Clinical Nutrition) به چاپ رسید نشان می‌دهد که به دلیل فروکتوز زیاد شربت ذرت و اثر مخرب آن بر روی سوخت‌و‌ساز بدن، این شیرین‌کننده باعث چاقی می‌شود.
برگرفته از: prevention.com

این مجموعه صوتی پرطرفدار را از دست ندهید
مقالات صوتی

مجموعه صوتی پرطرفدارترین مقالات با موضوع رژیم و تغذیه برای تناسب اندام
به من بگو چه می‌خوری تا به تو بگویم که هستی

7000تومان



برای راه‌اندازی کسب و کار آنلاین به چه مهارت‌هایی نیاز دارید؟ آیا باید در نوشتنِ طرح کسب‌و‌کار استاد باشید؟ یا باید بتوانید تصویرهای جذابی طراحی کنید؟ یا اینکه تبلیغ‌های اثرگذاری درست کنید؟
مهارت‌های گوناگونی وجود دارند که بسته به ماهیت دقیق کارتان، خوب است داشته باشید، اما داشتنِ همه‌ی آنها ضروری نیست. در اینجا به ? مهارت که برای راه‌اندازی کسب و کار آنلاین ضروری است، اشاره شده است.

اگر می‌خواهید کسب‌وکاری آنلاین راه بیاندازید، باید در این پنج مهارت استاد شوید:
?. فنی
در راه‌اندازی وب‌سایت، جنبه‌های فنی و پیچیده‌ی فراوانی وجود دارند.
کسب و کار آنلاین توانایی‌های فنیِ شما را به بوته‌ی آزمایش می‌گذارد. ثبت دومین (domain) و خرید هاست (host) آسان است. حتی بسیاری از هاست‌ها قابلیتی را عرضه می‌کنند که با یک کلیک بتوانید مثلا وردپرس را نصب کنید. اما بعد از آن است که قضیه پیچیده می‌شود.
شاید شما بخواهید برای وب‌سایت خود از قالب شخصی‌سازی‌شده استفاده کنید. اگر وب‌سایت وردپرسیِ شما هک شود و نیاز به راه‌اندازیِ مجدد داشته باشد چه؟ اگر بخواهید اسکریپتی نصب کنید یا ستونی به دیتابیس اضافه کنید چه می‌کنید؟ اگر بخواهید کد بنویسید و یک برنامه‌ی تحت وبِ اختصاصی توسعه دهید چطور؟
در راه‌اندازیِ وب‌سایت، جنبه‌های فنی و پیچیده‌ی فراوانی وجود دارند. البته می‌توانید برخی از کارها را برون‌سپاری کرده و فریلنسرها را به کار بگیرید، اما وقتی با مسئله‌ای اضطراری برخورد می‌کنید، بهتر است خودتان هم بدانید که کارها چگونه انجام می‌شوند.
در کسب‌وکارهای مرتبط با تجارت الکترونیک و نرم‌افزارهای اجاره‌ای (SaaS) برخورداری از مهارت‌های فنی اهمیت ویژه‌ای دارد. چون در این نوع از کسب‌وکارها، بیش از کارهای تولید لید (lead generation) و رابطه‌ای (affiliate) و تبلیغاتی، به کار می‌آیند.
?. سئو

در بیشتر وب‌سایت‌ها، جستجوی طبیعی بهترین منبع برای جذب ترافیک است. باید واژه‌های کلیدی را بررسی کنید و محتوای بهینه‌سازی‌شده تولید کنید و مدام سئوی وب‌سایتتان را بهتر کنید تا کسب‌و‌کارتان در فضای آنلاین دوام بیاورد.
در واقع بررسی کلمه‌های کلیدی، تنها یک نقطه‌ی شروع است. بعد از آن باید با پیج اتوریتی (Page Authority) و دومین اتوریتی (Domain Authority) و طراحی واکنشگرا و ساخت بک‌لینک و کد تمیز (clean code) و زمان بارگذاری و خیلی مفاهیم دیگر هم آشنا شوید.
تمرکزتان باید روی رتبه‌بندیِ محتوای وب‌سایت در جستجوگرها باشد؛ زیرا جنبه‌های فنیِ بسیاری در دنیای سئو وجود دارند، دنیایی که مدام در حال تغییر و تحول است و به‌روز بودن در این زمینه، به خودیِ خود یک کار تمام‌وقت محسوب می‌شود. وقتی با کسب‌وکارتان درگیر هستید، همیشه امکانِ ایستادن بر بامِ سئو وجود ندارد.
به‌کارگیریِ فریلنسرها و وب‌سایت‌های خدمات سئو از نظر استراتژیک در درازمدت راه بهتری برای نگهداریِ بهینه از وب‌سایت است، با این حال، دانشی که به دست می‌آورید، به هدر نخواهد رفت

92